måndag 25 juli 2011

Alltså!



Nu kommer jag låta brutal och säkert iskall, men vafan. det är såhär jag känner och jag ska försöka förklara varför. Det finns folk som håller med mig helt, folk som till viss del håller med och folk som tycker jag är helt störd. 

Självmord, vad fan är det för jävla sätt egentligen?!
Om man har problem, om man har sådana jävla problem att man tycker att självmord är enda utvägen, väx upp vafan! Öppna ögonen! Think outside the box poeple!
Om ni tycker att ni har problem, men ja, gör något åt det? Flytta, skaffa nytt folk omkring dig, ta antidepressiva  piller eller något. Det finns alltid något som kan hjälpa en ur det. Något, eller någon.
Det finns alltid ett sätt. Även om man inte ser det för tillfället. Det finns alltid något.
Om du inte ser det nu, eller ens kan tänka dig ett sätt i framtiden, vafan vet du vad som kommer hända inom de närmsta 10minutrarna? Du kanske får ett sms du inte trodde du skulle få, ett telefonsamtal som betyder mer än du anar. Något som du har hoppats på jätte länge kanske inträffar. Det finns alltid hopp, lär er det. 

Tänk på alla människor i eran omgivning ni sårar? Även folk ni inte trodde skulle bry sig, bryr sig faktiskt.
Brevbäraren som helt plötsligt inte ser dig längre kommer undra vart du tog vägen.
Dina grannar som du inte kände så väl, kanske kände dig när du var liten?
Personen som satt bredvid dig i klassrummet kommer kanske tänka "Jag kunde ha gjort något"
Din familj som du inte berättade dina problem för, kommer bli helt totalt krossade. 

Och vad är det med det här jävla "talesättet" 
- Jag skulle dö för dig -,, 
Jag HATAR det sättet att uttrycka sig. Inte fan skulle jag vilja att de jag älskar skulle dö för min skull!
 -You must live for me too -
Gå efter det istället! 

Jag blir bara så jävla förbannad. Egoister, det är vad ni är om ni tänker sådär! Fega egoister som inte vågar gå vidare i livet. Jag vet, man kan må förjävligt. Jag vet, ingenting kan kännas som att det betyder något längre. Jag vet, det var bättre förr.
Men vem säger att det inte kan bli bättre i framtiden?! Det är du som styr ditt liv, du kan tänka själv, du fattar dina egna beslut, du bestämmer över vad som ska hända med dig !
Ansvar, känslor, psykiska sjukdomar, jadajada (osv.) 
Allt blir svårare! men man lär sig, man lär sig hur man ska handkas med det, man lär sig nya saker om livet, man växer upp. Hela din uppväxt är till för att växa upp.
missa inte chansen att få uppleva så mycket som världen erbjuder! Det finns så härliga människor, så härliga platser, så mycket underbart! Det hemska påverkar dig bara om du låter det.

okej, det kan finnas ett undantag som jag kan förstå, då hade t.o.m inte jag velat leva om det hade varit så.
om man har en sjukdom som gör så att man inte kan röra på sig, att man bara ligger på sjukhuset i apparater och väntar på att dö, då hade jag hellre dött. något liknande sånt alltså. 

Visst, jag skrev den här texten för att jag var irriterad, jag skrev den för att jag behövde skriva av mig. Ni behöver inte samtycka. Ni behöver inte komma med dumma kommentarer då det är JAG som tycker såhär, vad du tycker, ja det är ditt problem, lika mycket som det här är mitt.

Nej nu ska jag läsa min bok och sova. Godnatt. 

1 kommentar:

  1. Men du, du måste tänka på att alla orkar inte.
    Om man inte vill mer, så orkar man inte söka/hitta hjälp. Då finns det inte så mycket mer att göra.
    Du tycker som du, som är bra.

    SvaraRadera